#Дати_та_події. Світ навколо нас

У наш час перед людьми гостро постала екологічна проблема. Це пов'язано з тим, що люди вирішили стати господарями природи, почали її підкоряти собі. Необдумана експлуатація природи, безвідповідальність призвела до незворотних процесів або, навіть, екологічних катастроф. Дивлячись на це було започатковано декілька пам'ятних дат: 20.03 - День Землі, 21.03 - День лісів, 22.03 - День води. І таких дат безліч на календарі. Всі вони створені з єдиною метою - зберегти чистоту природи та врятувати майбутнє.
Напередодні, в учнівському колективі Першої Андріївської був оголошений фестиваль малюнків “Світ навколо нас”. Сьогодні учні початкової ланки мали можливість відвідати виставку та обговорити проблеми забруднення планети. Діти розуміють всю серйозність справи і пропонують шляхи вирішення даного питання.
Невже потрібно знищити, щоб потім відроджувати? Невже люди вчаться тільки на помилках? Потрібно нарешті зрозуміти, що людина — це частинка великої матері-природи, яку не слід підкорювати, а треба жити з нею в гармонії. Любити і берегти рідну землю, дбати про її благополуччя.

Кiлькiсть переглядiв: 56