Підводимо підсумки

Ось і завершився ще один навчальний рік в Андріївській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №1. Чим сильна наша школа, які є проблеми – все це обговорювалось на колективних зборах шкільного колективу, де були присутні вчителі та робітники школи, батьки та представники громадськості.

По-перше, Андріївська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 традиційно сильна своїми учителями- людьми небайдужими, професіоналами в своїй галузі.

По-друге, батьки дітей, які навчаються в нашій школі, завжди приймають активну участь у всіх шкільних справах.

І, звичайно, у Першої Андріївської багато друзів, які допомагають школі з різних питань. Особливо ми вдячні Саргісу Айкарамовичу Арутюняну та Анаіт Саргісовні Арутюнян за постійну матеріальну підтримку та безпосередню участь у шкільних справах.

Велика увага в нашій школі приділяється виховній роботі, а тому наші випускники - це люди, готові допомогти один одному, люблять своїх рідних, свою країну і готові прославляти свою малу Батьківщину!

Місія школи полягає в тому, щоб ефективно реалізувати навчання, що дозволяє на основі кращих зразків підготовки випускників нести в світ знання і досвід, через впровадження сучасних освітніх технологій, високий потенціал педагогічних кадрів, взаємодію органів публічного управління.

І ми готові до реалізації цієї місії.

Кiлькiсть переглядiв: 354